Estrès · Desintoxicació · Addiccions

T’oferim espais on apartar-te de la teva rutina diària realitzant activitats dirigides a un procés de comprensió profunda de la teu jo interior que t’ajudarà a començar de nou i fer canvis en la teva vida per ser més feliç.

Com ens sentim davant d’una possible addicció?

Com en un carrer sense sortida, busquem la solució en el «alleujament» que ens proporciona el consum d’algunes substàncies o conductes tòxiques que l’únic que fan és agreujar el problema. És en aquest moment quan tots els aspectes de la vida: treball, estudis, relacions socials, família, parella … es veuen afectats

 

Per què nosaltres?

Per la nostra experiència en l’àmbit de les addiccions. Comprenem què és el que necessita el pacient i entenem que amb una veritable comprensió de si mateix s’aconsegueixen els canvis essencials per fer un canvi de vida. Per això oferim un treball personal.

Curtes estades, amb seguiment individual setmanal de manteniment.

Què és ser addicte?

Si indaguem sobre un dels orígens etimològics de la paraula addicció remet a «A-DICCIÓ» o sigui «SENSE PARLAR» i quan diem això no ens referim a no saber parlar, sinó al silenci respecte del conflicte sobre el qual gira la temàtica addictiva.