Coneix el nostre equip en els següents vídeos

Daniel Villanueva

Psicòleg Sanitari COPC 17.458
Més de 25 anys de treball en addiccions en comunitats terapèutiques a Argentina i Espanya. Actual psicòleg de l’Hospital General de Catalunya.

Rubén López Conde

Psicòleg Sanitari COPC 12.608
Més de 25 anys assistint a persones tant amb problemes d’addicció com amb diferents dificultats des espectre psicològic. Diferents formacions complementàries i postgraus.

T’ajudem a escapar de la teva rutina diària i realitzar activitats dirigides al teu Creixement Personal

Som un grup de professionals que portem més de vint anys tractant a persones amb problemes d’addicció. Vam crear aquest espai per treballar no només l’addicció sinó també el Creixement Personal. Hem de treballar amb el símptoma però també amb l’estrès, el dolor i el sofriment de no poder parlar del que passa i de com gestionar aquestes emocions.

Enfoquem el nostre treball des de dos eixos fonamentals. El psicoterapèutic i el psicoeducatiu, mitjançant tallers d’art, teràpies alternatives, biomagnetismo, regressions i un estudi bioneurofeedback.

Missió, Visió i Valors

Creiem fermament en el procés d’Autonomia de les Persones. Les persones que acudeixen a nosaltres estan dins d’un sistema de dependència, no només de substàncies sinó també de relacions personals i de sistemes familiars en què es troba present la dependència. La nostra idea és poder treballar en el procés d’Autonomia de la persona sense dependència de cap tipus.